Välj en sida

Ris á la malta med sting

KategoriSvårighetsgradNybörjare
mängd4 portioner
Tillagningstid10 minuterTotal tid10 minuter
 0,50 l Färdiglagad risgrynsgröt
 0,20 l Vispgrädde
 1 tsk Vaniljsocker
 1 tsk Äkta vaniljpulver
 1 msk Florsocker (kan uteslutas eller ökas efter tycke och smak)
 Golden Christmas sås
 Frysta lingon
1

Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker, vaniljpulver och evt florsocker. Vänd ner i den kalla risgrynsgröten och fördela i portionsformar, glas eller mockakoppar.

2

Ringla över ett tunt lager Golden Christmas - sås och toppa med några frysta lingon.

3

Kan stå kallt inför servering i upp till ett dygn om övertäckt av plast

Ingredienser

 0,50 l Färdiglagad risgrynsgröt
 0,20 l Vispgrädde
 1 tsk Vaniljsocker
 1 tsk Äkta vaniljpulver
 1 msk Florsocker (kan uteslutas eller ökas efter tycke och smak)
 Golden Christmas sås
 Frysta lingon

Instruktioner

1

Vispa grädden tillsammans med vaniljsocker, vaniljpulver och evt florsocker. Vänd ner i den kalla risgrynsgröten och fördela i portionsformar, glas eller mockakoppar.

2

Ringla över ett tunt lager Golden Christmas - sås och toppa med några frysta lingon.

3

Kan stå kallt inför servering i upp till ett dygn om övertäckt av plast

Ris á la malta med sting